Interieurontwerp door Jette van Dam

Laat ik beginnen me even voor te stellen. Mijn naam is Jette van Dam, ik ben 31 jaar oud en woon samen met mijn man Ruud, dochter Keet en zoon Loet in ons fijne huis in Heusden gemeente Asten. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, op pad met mijn gezin en omringd door vrienden.

Interieuradviseur

In 2011 ben ik afgestudeerd als Interieuradviseur en tijdens het afronden van mijn studie heb ik de grote stap gewaagd met Juniek Interieur te starten. De behoefte eigen creativiteit kwijt te kunnen in eigen projecten, was een droom die ik via Juniek kon realiseren.

Jette van Dam - Juniek Interieur Asten Heusden - interieurplan maken

Juniek: Wauw effect voor jouw interieur!

Inmiddels 11 jaar en heel veel mooie projecten verder, werk ik nog altijd met hetzelfde enthousiasme om verrassende en inspirerende ontwerpen te creëren. Mijn uitgangspunt is om een ontwerp aan te leveren, wat bij de klant een wauw effect oproept en een vernieuwende kijk geeft op oorspronkelijke ideeën en wensen. Samen met de klant ‘out of the box’ denken in zowel materiaalkeuzes als indeling staat hierin centraal.

Met een zorgvuldig uitgekozen netwerk van interieurprofessionals zijn de lijnen kort, verloopt de realisatie soepel en word er echt maatwerk geleverd. Hierdoor is elk project uniek!

Neem contact op met Juniek Interieur

Enthousiast, deskundig, ervaren en een beetje eigenwijs. Maak kennis met Jette van Dam! Neem gerust contact met me op en ik kom graag langs voor een vrijblijvend gesprek.