Terug

Nieuwbouw Zorgboerderij Wouterbergen

In 2018 is Juniek gevraagd om het ontwerp te maken voor een nieuwe zorgboerderij in Someren. Tijdens het eerste gesprek met deze opdrachtgever zijn de wensen en plannen besproken en hebben we een ronde gelopen over de indrukwekkende bouw.

Indelingsplan

Bij het eerste ontwerp is een indelingsplan gemaakt waarbij uiteraard rekening is gehouden met de wensen, maar ook zeker de eisen voor dit project. Looproutes, indelingen, toegankelijkheid en brandveiligheid zijn allemaal belangrijke punten waar aan gedacht is. Er zijn verschillende hoeken gecreëerd, die op een speelse manier van elkaar gescheiden worden door middel van transparante roomdividers en verrijdbare plantenbakken.

Materialen en kleuren combineren

De grote stalen entree is een eyecatcher van het horecagedeelte. Deze elektrische schuifdeuren zijn op maat gemaakt en geven een stoere look samen met het stalen meubel bij de bar. Door op beide verdiepingen materialen en kleuren te combineren is het hele interieur een eenheid geworden ondanks dat het verschillende ruimtes zijn.

Grote raampartijen

De ruimtes op de verdieping worden veelal gebruikt voor groepsactiviteiten en zijn door de grote ramen in de volledige schuinte van het dak heerlijke ruimtes om te zitten. Wat vanuit de buitenkant al van verre zichtbaar is en opvalt zijn de grote raampartijen in het hele ontwerp. Hierdoor heb je vanuit iedere ruimte wel een mooi uitzicht over de weilanden, de speelplaats en de dierenweide.

Zitcomfort en praktisch gemak

Qua meubels is er samen met de opdrachtgevers een zorgvuldig plan gemaakt waarbij het zitcomfort en praktisch gebruik erg belangrijk was. Door te spelen met verschillende modellen en materialen heeft het restaurant een gezellige uitstraling gekregen waarbij het gekozen kleurenpalet ervoor zorgt dat alles weer bij elkaar uitkomt.

Eindresultaat interieur Wouterbergen

Uiteindelijk is het eindresultaat van Wouterbergen zoals het eerste ontwerp bedoelt was. De sfeer waar we mee begonnen zijn, is gedurende het project ook echt de rode draad gebleven voor de uitvoering met uiteindelijk dit mooie resultaat!

Recensie klant:

“In 2018 hebben wij ons project zorgboerderij Wouterbergen gerealiseerd. Wij zijn bij JUNIEK uitgekomen door tips van vrienden. De eerste ontwerpen spraken ons meteen aan, gezellig, huiselijk, zoals we dat graag wilde.

En nu het klaar is staan we zelf versteld van de combinatie van kleur, materialen, ontwerp, indeling, lichtplan…. samengevat een project waar iedereen vol lof is over de combinaties die JUNIEK ontworpen heeft…..

Een perfecte aanrader!!”

Neem contact op met Juniek Interieur

Enthousiast, deskundig, ervaren en een beetje eigenwijs. Maak kennis met Jette van Dam! Neem gerust contact met me op en ik kom graag langs voor een vrijblijvend gesprek.