Terug

Verbouwing woonhuis Asten – Heusden

Een nieuw huis gekocht, maar nog niet helemaal naar je smaak. Mooi uitgangspunt om plannen te maken voor een verbouwing. De bewoners van dit huis hadden zelf al een mooie start gemaakt met de nieuwe keuken. Nu moest deze ruimte nog een mooi geheel gaan vormen met de aangrenzende woonkamer. Hiervoor hebben ze mijn hulp ingeschakeld.

Kleuren en materialen komen hier mooi samen

Deze opdrachtgevers wisten heel goed wat ze mooi vonden en hadden ook al ideeën wat ze graag zouden willen doen. Aan mij de taak om hierin een mooie eenheid te maken en met een ontwerp te komen waar alle kleuren en materialen mooi in samen komen.

Een ruime eethoek waar je gezellig met meerdere mensen kan zitten

De wensen in deze woning waren onder andere een ruime eethoek waar je gezellig met meerdere mensen kon zitten. Door een eethoek te creëren met een zitbank tegen de wand is het ruimtelijk en tegelijk praktisch met de eettafel dicht bij de keuken. Het detail van de rugkussens bij de eettafel zorgen voor een speelse eyecatcher, en het leer waarmee de kussens bevestigd zijn komt terug aan de andere kant van de kamer in de leren tegels waar de gashaard mee bekleed is. Het combineren van deze details zorgt er in deze ruimte voor dat alles mooi in elkaar overvloeit en het een geheel is geworden.

Hotel chique met stoer tintje

Tijdens het eerste gesprek met deze opdrachtgever kwam duidelijk naar voren welke sfeer ze zochten. Hotel chique met een stoer tintje. Door een mooie mix te maken van materialen waaronder velvet, leer, hout en behang met een glans is deze sfeer mooi tot uiting gekomen en wonen deze bewoners inmiddels met veel plezier in hun mooie woning!

Neem contact op met Juniek Interieur

Enthousiast, deskundig, ervaren en een beetje eigenwijs. Maak kennis met Jette van Dam! Neem gerust contact met me op en ik kom graag langs voor een vrijblijvend gesprek.